Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fjärde raka för Syrianska

Fjärde raka segern för Örebro Syrianska efter 1–0 borta mot Ölme.
Och nu hakar laget på Rynninge i toppstriden.
– Men de får gärna vara favoriter, säger lagets nya succétränare Ossie Selimovic.

Annons

Örebro Syrianska går som tåget i division 3 just nu. En stor bidragande orsak till det är nye tränaren Ossie Selimovic. Sedan han tog över ansvaret för fyra matcher sedan har det blivit lika många segrar.

Vilken succestart!

– Såklart det är trevligt med medgång. Men det är alltid en match i taget och alltid fokus på tre poäng, säger en ödmjuk Ossie Selimovic.

Inför seriepremiären målades Örebro Syrianska upp som favoriter tillsammans med Rynninge. Just nu ligger lagen etta respektive tvåa.

Kommer toppstriden stå mellan er två?

– Jag vill inte uttala mig om det. Det är en lång serie och många matcher kvar att spela. Men de får gärna vara favoriter.

Lördagens bortamatch mot Ölme blev en målsnål historia. Men det var Örebro Syrianska som gjorde det enda målet och det räckte för tre poäng. Målet kom efter 25 minuter in på den första halvleken. Efter en Razak-hörna nådde Emmaneul Ekeh högst på bollen och nickade in den i vänstra krysset.

– Efter det var vi väl egentligen närmare 2–0 än de var att kvittera. Jag hade förväntat mig mer av Ölme, de skapade inte så mycket. Samtidigt var vi samlade i försvaret, säger Ossie Selimovic.

– Vi har ett väldigt bra material. Men det gäller att få ut det bästa av alla spelare, och det siktar jag på att göra.

Mål, Örebro Syrianska: Emmanuel Ekeh.  

Mer läsning

Annons