Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förre Dif-spelaren kan debutera mot Forward

Christophe Lallet, med ett förflutet i Degerfors, har skrivit på för Frej. 28-åringen kan få göra sin debut mot BK Forward.

Annons

Christophe Lallet spelade fyra säsonger i Degerfors (2008-2011), och blev en favorit på Stora Valla. Efter de framgångsrika åren, med bland annat 84 matcher och 18 mål i superettan, lämnade han för seriekonkurrenten Hammarby. 

 28-åringen stannade två säsonger i den grönvita Stockholmsklubben. Sedan, i vintras, flyttade Lallet till USA för att representera Tampa Bay Rowdies. Redan nu är yttern dock tillbaka i svensk fotboll – han har nämligen skrivit på för Frej, meddelar serieledaren i division 1 norra på sin webbplats. 

– Jag är otroligt glad över att få komma till Frej. En spännande förening med bra ambitioner, säger den tidigare Dif-yttern. 

Frej, en poäng före tvåan AFC United, startar om efter sommaruppehållet genom att möta Forward nästa lördag, 9 augusti, på hemmaplan. Då hoppas man att Lallets papper är i ordning, vilket skulle göra en debut mot tabellsjuan från Örebro möjlig. 

Mer läsning

Annons