Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förre ÖSK-målvakten till division 1 

Jonas Sandqvist har skrivit på för sin tidigare klubb.

Annons

Jonas Sandqvists tid i ÖSK blev inte särskilt lyckad. Under säsongen 2012 gjorde han 16 allsvenska framträdanden mellan stolparna, med 28 insläppta mål som facit, och kunde inte förhindra att Örebro-klubben trillade ur högstaligan efter att ha slutat näst sist. 

Det blev ingen fortsättning i ÖSK efter nedflyttningen, och under 2013 valde målvakten i stället att ta ett sabbatsår från fotbollen. Den gångna säsongen spenderades i isländska Keflavik. Nu står det klart att Sandqvist återvänder till Sverige. Han är klar för Landskrona BoIS, som han representerade från 2001-2005 i såväl superettan som allsvenskan, och med vilka han tränat under hösten. 

– Det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka till Bois, säger 33-åringen, som signerat ett ettårsavtal med option på ytterligare en säsong, till föreningens webbplats. 

Den skånska klassikerklubben tvingades lämna superettan förra säsongen, och laddar nu om som bäst för en tillvaro i en på pappret intressant division 1 södra-serie som bland annat innehåller tradionstyngda lag som Örgryte, Öster, Trelleborg, Husqvarna och Halmia. 

Mer läsning

Annons