Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsätter VM-laddningen med stormatch

Örebrodomaren Mathias Klasenius fortsätter att rada upp stormatcherna som uppladdning inför sommarens VM-slutspel i Brasilien. På tisdag dömer han semifinal i Champions league.

Annons

Jonas Erikssons domarteam, där örebroaren Mathias Klasenius är assisterande domare, fortsätter att tilldelas tunga prestigeuppdrag, som en del av uppladdning inför sommarens VM i Brasilien. Nu är det klart att teamet, som också består av assisterande domaren Daniel Wärnmark och i det här fallet de extra assisterande domarna Stefan Johannesson och Markus Strömbergsson samt fjärdedomaren Daniel Gustavsson, kommer att få döma första matchen i Champions league-semifinalen mellan Atlético Madrid och Chelsea, på Vicente Calderón i Madrid på tisdag.

Senast Klasenius dömde internationellt var i Champions league-kvartsfinalen mellan Bayern München och Manchester United för ett par veckor sedan och i februari dömde han Manchester City–Barcelona. Dessförinnan var det senaste tunga uppdrag VM-playoffet mellan Uruguay och Jordanien i november, och dessförinnan Champions league-drabbningen mellan Arsenal och Dortmund, VM-kvaldramat mellan Ukraina och Polen och europeiska supercupfinalen mellan Bayern München och Chelsea, alla i höstas.

Han har tidigare dömt bland annat Holland–Tyskland och Grekland–Ryssland i EM 2012, Milan–Barcelona, Ajax–Real Madrid, Sjachtar Donetsk–Juventus, Lyon–Ajax och Arsenal–Schalke i Champions league, VM-kvalmatchen Skottland–Serbien plus vänskapsmatchen Barcelona–Manchester United på Ullevi.

Mer läsning

Annons