Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gerzic jagar mer speltid

Nordin Gerzic har haft svårt att ta plats i IFK Göteborg.
Nu börjar situationen bli ohållbar.
– Jag vill spela. Får jag inte det får jag kolla på alternativ, säger han till GP.

Annons

Han värvades till IFK Göteborg för stora pengar inför förra säsongen. Men tiden i IFK Göteborg har inte blivit något succé så här långt. Mycket på grund av skador.

– När jag kom fick jag skador och Gud vet vad. Det har jag inte riktigt återhämtat mig från. Senaste skadan blev missbedömd och jag var borta längre än vad jag trodde – två veckor blev åtta. Och så en ny stressperiod, säger han till GP.

Nu är han skadefri och formkurvan pekar uppåt. Problemet är bara att han måste få speltid för att komma upp i full kapacitet. Och det är han inte garanterad i IFK Göteborg.

– Jag känner mig jävligt bra – och då vill jag spela. Fotboll spelas inte på träning, fotboll spelas på match. Det är där poängen hämtas hem. Och det är där det måste släppa. Det har inte gått så bra på matcherna, det kan jag inte påstå.

Transferfönstret står för dörren och speltid kommer att stå överst på Gerzics önskelista.  

– Jag har inga planer på att flytta härifrån, men blir det att jag inte får spela får jag kolla ... så är det. Samtidigt trivs jag bra här. Jag vill spela, det är vad det handlar om, säger han till GP.

Mer läsning

Annons