Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hamad bekräftar: "Missar resten av säsongen"

Knäskadan var lika illa som befarat. Jiloan Hamad missar resten av säsongen.

Annons

Den BK Forwards-fostrade mittfältaren Jiloan Hamad, som var lagkapten i Malmö FF vid guldet 2013 men som numera tillhör hyska Hoffenheim men är utlånad till belgiska Standard Liège, missar alltså resten av säsongen.

Det bekräftar han själv på twitter efter att ha fått besked från medicinska undersökningar av den knäskada han ådrog sig på träning tidigare i veckan.

Hamad skriver: "Jag vaknade till dåliga nyheter. Jag missar resten av säsongen på grund av min knäskada. Tre månaders rehabträning väntar, och den startar i dag. Jag vill tacka alla som skrivit till mig och för stöttningen. Och jag önska verkligen att saker och ting var annorlunda ... Nu är mitt enda fokus rehabträning."

24-årige Hamad lämnade Forward redan sommaren 2008, och hann med 126 allsvenska matcher för MFF och sex A-landskamper för Sverige innan han lämnade för Hoffenheim i januarifönstret 2014. Speltiden i Bundesliga har dock blivit mycket begräsnad – i höstas fick han bara spela 13 minuter och tog i övrigt inte ens plats i matchtruppen – och i januari lånades han ut till Standard Liège där han fått göra fem inhopp i den belgiska ligan och noterats för ett mål.

Mer läsning

Annons