Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hamad: ”Nobbade tre konkreta bud”

Jiloan Hamad blev kvar i Sverige även efter att det internationella transferfönstret slagit igen.
Men örebroaren saknade inte anbud.
– Jag hade tre konkreta bud som jag tackade nej till, säger han till expressen.se.

Annons

Malmö sålde Tokelo Rantie till engelska Bournemouth för den nätta lilla summan av 35 miljoner kronor. Forwardprodukten Jiloan Hamad blev kvar och kommer kämpa om SM-guld under hösten. I en intervju med Expressen berättar han om sillyseason-säsongen som verkligen gjorde skäl för namnet för Hamads del.

– Jag visste att det skulle hända en del saker. Ganska tidigt kom det klubbar och frågade om jag var intresserad, men jag avvisade dem. De var från länder som inte fanns på min radar, säger Hamad som valde bort betydligt större pengar än han i dag tjänar i Malmö.

– Jag hade alternativ att leka med, ekonomiskt var erbjudanden bra. Men vissa lag kändes inte rätt och jag tänkte väldigt noggrant. Lagen jag avvisade hade 80 procent av allsvenska fotbollspelare gått till. Men jag vill göra saker på mitt sätt, säger han till Expressen.

Hösten i allsvenskan lär dock bli hans sista i Sverige. Enligt uppgifter till Sportbladet ska Hamad besöka franska Sochaux i dagarna och vara nära en övergång i januari. 

 – Jag säger ingenting, så jag kan varken bekräfta eller dementera det, säger Hamad till Sportbladet.

Mer läsning

Annons