Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hamad såg Forward slå VSK

Örebroaren Jiloan Hamad är hemma på semester från Malmö FF. Då såg han moderklubben BK Forward sänka Västerås SK med 3-0 i norrettan.

Annons
Erik Björndahl snackade sig till rött kort på tilläggstid.

BK Forward jagade en vinst efter endast en poäng på de två senaste matcherna. Och trots att det var topplaget Västerås SK som stod för motståndet så blev det tre poäng, vilket gladde nära 500 åskådare på Trängen.

I publiken fanns bland andra Malmö FF:s örebroare Jiloan Hamad som fått semester trots att lagkamraterna befinner sig på träningsläger på Irland.

– Jag fick kompensation. När allsvenskan tog slut drog de andra på ledighet medan jag stack på läger med U21-landslaget. Jag fick mina tio dagar nu i stället, säger Hamad.

Mittfältaren fick se Stellan Carlsson ha stor show i norrettans toppmöte. Carlsson gjorde 1-0 redan i första minuten och satte matchavgörande 3-0 med en klack i andra halvlek. Däremellan petade Rasmus Östman in 2-0-målet före paus.

Smolk i glädjebägaren var dock att Robert Walker drabbades av en onödig utvisning i slutet av matchen.

– Rättvis seger. Forward är jäkligt duktiga. Jag har inte tvekat någonting på dem för jag har sett deras lag. De har jätteduktiga spelare, säger Jiloan Hamad.

Någon du imponeras av?– Ganska många, de har ett namnkunnigt lag. Många är bra men jag vill inte berömma någon speciell. Men just i dag gjorde alla bra i från sig. Jag är väldigt nöjd.

Hamad stannar i Örebro hela sin semester och tänker träna med Forward nästa vecka.

– Jag är nog här på Trängen på tisdag. Det är skönt att vara här med grabbarna, säger han.

Se hur matchen utvecklade sig via Ettanfotbolls direktrapportering genom att klicka här (extern länk).

Mer läsning

Annons