Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hanna åter i Örebro Syrianska

Örebro Syrianska ligger på tredje plats i division tre efter en stark vårsäsong. Men laget siktar högre än så och stärker truppen med nygamle anfallaren Adad Hanna.

Annons
Adad Hanna(t h) är tillbaka i den rödgula tröjan.

Efter fyra år i Örebro Syrianska tröja lämnade Hanna laget sommaren 2009 och flyttade till Rynninge IK. Förra säsongen svarade han för fyra fullträffar och var med förde upp laget till division två.

Men steget till den högre divisionen innebär mer träning och tiden räckte till slut inte till för Hanna som slutade spela för två månader sedan.

– Jag hade en dålig försäsong med Rynninge, även om jag spelade ett par träningsmatcher funkade det inte. Jag pluggar på universitetet och jobbar samtidigt som fritidsledare hinner inte träna så mycket som krävs, säger Hanna.

Eftertraktad signaturSedan uppbrottet från Rynninge har Hanna hållit i gång på egen hand och när terminen tog slut blev fotbollssuget för starkt. Och det fanns flera klubbar som var intresserade av hans tjänster.

– I princip alla klubbar i Örebro har hört av sig men det känns jätteskönt att komma tillbaka till Syrianska. Klubben har ett intressant läge inför fortsättningen, lite samma som vi hade med Rynninge förra året, säger Hanna.

– Men det känns lite konstigt att återvända till Syrianska också eftersom det inte var länge sedan man spelade mot dem.

Stark offensivÖrebro Syrianska förfogar redan över ett av seriens målgladaste anfall, forwarden Mubarak Nyende toppar till exempel skytteligan med sina åtta mål. Och med Adad Hannas återkomst slipar de rödgula sin offensiv ytterligare i den stenhårda toppstriden.

Mer läsning

Annons