Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen Isaac mot ÖSK

IFK Norrköpings stjärnskott Isaac Kiese Thelin kommer inte att spela mot ÖSK på söndag. Hans övergång till Malmö FF sker redan nu.

Annons

Tidigare i somras blev IFK Norrköpings anfallare Isaac Kiese Thelin klar för Malmö FF. Tanken var att örebroaren skulle ansluta till MFF först efter säsongen. Men så blir det inte. Under lördagen blev det officiellt att klubbarna har kommit överens om att Isaac Kiese Thelin redan nu går till MFF. Han är spelklar från och med den 15 juli. Därmed blir det inte spel för Thelin i söndagens match mot ÖSK på Behrn arena.

På sin Twitter skriver Thelin följande: "Jag har hela tiden hoppats på att det skulle lösa sig så det känns jättebra. Jag ser fram emot att komma igång med träningen i Malmö och att träffa alla spelarna, ledarna och övriga i klubben. Jag vill även tacka alla fans som framfört välkomsthälsningar."

IFK Norrköpings tränar e Janne Andersson: "Vi tackar Isaac Kiese Thelin för hans tid här och önskar honom lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär", säger Janne Andersson till Norrköpings hemsida.

22-årige Thelin gjorde sex mål på 48 matcher under sin tid i IFK Norrköping.

Mer läsning

Annons