Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

James borta resten av säsongen

Förre ÖSK-talangen James Frempong har opererats och kommer missa resten av säsongen med Norrköping.

Annons
James Frempong.

Numera 24-årige James Frempong gjorde fem allsvenska framträdanden för ÖSK 2007. Men säsongen efter fick han ingen speltid och lånades ut till Brommapojkarna. Efter att 2009 passerat och den tekniske vänsteryttern fått nöja sig med några matcher i svenska cupen för ÖSK lämnade han och skrev på för Gefle. Där gjorde han bra ifrån sig i ett och ett halvt år innan han sommaren 2011 värvades till Norrköping.

I "Peking" har James dock inte lyckats knipa en ordinarie plats i Janne Anderssons startelva. I fjol blev det 19 matcher, varav endast sju från start.

I år har det varit ännu tuffare för Frempong, som bara startat två matcher (dessutom som vänsterback) och hoppat in i ytterligare en för Norrköping. Och nu står det alltså klart att han får sikta in sig på nästa säsong.

För tre veckor sedan ådrog han sig en allvarlig lårskada. Efter en magnetröntgen konstaterades det att en muskelsena i framsida lår hade gått av. På torsdagen opererades han, skriver Aftonbladet. – I sex veckor ska jag gå på kryckor. Sedan kan vi nog stegra eftersom. Om fem, sex månader säger de att jag kan gå för fullt igen, så i november kanske, säger Frempong till Aftonbladet angående hur länge det dröjer innan han är tillbaka i spel.

– Klart det är tråkigt, riktigt tungt. Samtidigt har jag hunnit smälta det lite och accepterar situationen, säger han också.

Mer läsning

Annons