Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kif nära jätteskräll

Karlslund stod upp mycket starkt mot serieledaren Enskede. Det räckte till en poäng, men det var inte långt ifrån att bli tre.

Annons

Jumbon och serieledaren drabbade samman i division 2 södra Svealand på Karlslund arena. Upplagt för stor klasskillnad på förhand, kanske, men Karlslund gav Enskede en riktig match.

Hemmalaget tog ledningen i slutet av första halvlek, då Rasmus Norén kunde trycka dit 1–0 efter en tilltrasslad situation i straffområdet. Enskede hade det mesta och det bästa i chansväg, utan att lyckas överlista en storspelande Oskar Klasson i Karlslundsmålet.

Till sist blev gästernas tryck dock för tungt. En frispark från Viktor Catenacci letade sig in till 1–1 med tio återstående minuter. Enskede pressade på för ett segermål, men Karlslund skötte sina defensiva uppgifter väl och klarade av att hålla det oavgjorda resultatet.

Laget är alltjämt parkerat sist i tabellen, med fem poäng upp till KB Karlskoga på kvalplatsen för fortsatt överlevnad i division 2. Härnäst väntar ett bortamöte med Smedby för Karlslund.

Läs mer om matchen i morgondagens NA, papperstidningen, som även går att köpa som e-tidning här nedan.

Mer läsning

Annons