Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Klingberg lämnar Degerfors

Mittfältaren Niklas Klingberg har gjort sitt i Degerfors för den här gången.

Annons

Tidigare ÖSK-spelaren Niklas Klingberg lämnar superettanklubben Degerfors efter fyra och en halv säsong i klubben. Ny klubbadress blir anrika Örgryte, som under eftermiddagen kvalar till just superettan.

- Det är naturligtvis med blandade känslor jag tar det här steget. Degerfors har varit mitt lag sedan jag var liten och jag har varit oerhört stolt över att få representera laget. Jag har gett allt på varenda träning och varenda match och har haft fem fantastiska år i Degerfors IF, säger den 29-årige mittfältaren i ett pressmeddelande från superettanklubben.

Klingberg har skrivit på ett tvåårskontrakt med Göteborgsklubben. En av anledningarna till Klingbergs flytt är att sambon har röttererna  på västkusten. Men om det blir matcher mot Degerfors kommande säsong eller inte avgörs under söndagseftermiddagen. Första mötet med Assyriska slutade 1-1. Dagens retur spelas i Södertälje.

- Jag hoppas och tror naturligtvis på Örgryte men vilken division vi än kommer att spela i vill jag vara en dominerande spelare i laget, säger Niklas Klingberg.

Niklas Klingberg har sedan sin debut i Degerfors 2010 noterats för 144 matcher i klubben.

Mer läsning

Annons