Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Walker till Djurgården

Kevin Walker är klar för Djurgården. Örebroaren lämnar därmed en ÖSK-konkurrent för en annan.

Annons
Kevin Walker.

Aftonbladet gick ut med uppgifterna redan i söndags, och på onsdagen bekräftades de officiellt: Örebroaren och förre ÖSK-spelaren Kevin Walker lämnar nyuppflyttade Gif Sundsvall för Djurgården.

– Det är dags för en ny utmaning. Jag hade väl som ambition att höra mig och se vad det fanns för möjligheter och det var inte aktuellt att flytta sidled klubbmässigt. Det känns som att Djurgården är en toppklubb som också borde vara uppe bland topplagen i Sverige, säger Walker i ett pressmeddelande.

Walker, som gjorde totalt sex seriematcher i ÖSK 2006 och 2007, är även känd för sin artistkarriär. Förra hösten vann han Idol. Och han lägger inte av med musiken bara för att han byter klubb.

– Tanken är att jag ska bygga vidare på den men fotbollen och träningsschemat kommer alltid först. Det är på egen och ledig tid som jag ska bedriva mitt artistskap. Det har hjälpt mig mycket som fotbollsspelare för det är något som får mig att må bra och ger mig energi. Det har gått hur bra som helst att kombinera i Sundsvall och det hoppas jag kunna fortsätta med, säger Walker i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons