Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lokal fotbollsspelare åtalad för misshandel

En lokal fotbollsspelare står åtalad för misshandel. Själv nekar han till anklagelserna.

Annons

Fotbollsspelaren, som är i 20-årsåldern, spelar i ett lag högre upp i seriesystemet.

Händelsen ska ha ägt rum i april förra året på en nattklubb i centrala Örebro. Målsägande berättar i polisförhör att han befann sig på dansgolvet. Plötsligt noterade han att det blev bråk och folk började att knuffa på varandra.

Började blöda

Enligt målsägande dök fotbollsspelaren upp strax därefter och tog tag i hans skjorta och gav honom två slag i ansiktet med en knuten näve. Han kände smärta och det började att blöda från munnen.

Fotbollsspelaren är av en annan åsikt. Han menar att det var först han som fick ett hårt slag mot vänster öra. Och enligt fotbollspelaren var det målsägande som slog. Efter det ska det ha uppstått en diskussion mellan de två, enligt fotbollsspelaren.

Medger slag

Han medger att han sen slog den andre mannen – men med öppen hand. Men nu har fotbollsspelaren åtalats för misshandel. Målsägande vill ha ersättning på 10 000 kronor för sveda, och kräkning.

Klubbens ordförande blir överraskad när han får reda på att fotbollsspelaren misstänks för misshandel.

– Det hade jag ingen aning om, säger han till NA.

Kan det blir aktuellt med åtgärder om han fälls?

– Eftersom jag inte vill gå händelserna i förväg så väljer jag att inte kommentera det. Jag vill först ha reda på mer fakta kring vad som har hänt, och prata med spelaren.

FOTNOT: NA har utan framgång sökt den åtalade spelaren för en kommentar.

Mer läsning

Annons