Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medaljstrid - då är NA på plats

Nu utökar NA-sporten sin bevakning av fotbolls-VM i Tyskland.
Från och med i dag har vi egna utsända på plats för att följa slutkampen om medaljer.

Annons

NA har en längre period satsat hårt på årets världsmästerskap. Inför turneringen hade vi stora förhandsreportage med våra lokala landslagsspelare.

Under VM-festen har vi haft insatta krönikor från profilstarke Richard Holmlund och stående inslag med återkommande panelfrågor till kunniga experter.Detta utöver de dagliga nyhetstexterna, kommentarerna och bilderna från uppladdningen och matcherna.

Svensk succéNär VM nu går in i sitt avgörande skede höjer NA nivån ytterligare ett steg. Reporter Johan Arvidsson och fotograf Kicki Nilsson har skickats till Frankfurt för att spegla upplösningen av det mästerskap som redan kan kallas en svensk succé.

Läsarna kommer att kunna ta del av NA-duons rapporter i papperstidningen, på na.se och på vår sportblogg. De är givetvis på plats för att följa kvällens semifinal mot Japan och därefter kommande veckosluts final- eller bronsmatch.

Drömfinal på söndagFokus ligger på de svenska spelarna Lisa Dahlkvist, Sara Larsson, Kristin och Marie Hammarström, samtliga med lokal anknytning till Kif Örebro. Men räkna också med reportage bakom VM:s kulisser och andra detaljer som inte framgår via tv-rutan.

Givetvis har vi alla ett drömscenario framför oss: En VM-final på söndag kväll mellan Sverige och Pia Sundhages USA.

I så fall har ju Örebro säkrat åtminstone ett VM-guld!

Mer läsning

Annons