Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nollor åt båda håll för Forward

Positivt för Forward: Säsongens fjärde hållna nolla, varav den första på bortaplan. Negativt för Forward: Säsongens första mållösa match, och ännu ingen seger på bortaplan.

Annons

På hemmaplan (Behrn arena och Trängen) är Forward urstarkt i inledningen av division 1-säsongen. Fem segrar på lika många matcher och hela 14–2 i målskillnad. Men på bortaplan har laget ännu inte tagit en trepoängare.

Inte heller blev det så borta mot tabellsexan Vasalund på söndagen. 0–0, och följaktligen 0–0 i halvtid, slutade matchen på Skytteholms konstgräs i Solna.

Fjärde krysset på bortaplan, men å andra sidan har Forward bara en förlust utanför Örebro. Och säsongens första hållna nolla på bortaplan, fjärde totalt, kanske kan vara något att bygga vidare på för Magnus Kihlbergs lag som hade Stellan Carlsson avstängd.

Forward fick dock ytterbacken Jacob Nilsson skadad i den första halvleken. In i hans ställe kom ÖSK-aktulle Daniel Björnquist. Forward kvar på tredje plats i tabellen – men laget tappade till förmån för ettan Sirius, 28 poäng, och Dalkurd, 25 pinnar, som båda vann i den tionde omgången.

Klicka här för att läsa matchrapporten från ettanfotboll.com.

Mer läsning

Annons