Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu lämnar de BK Forward

De har ryktats till Karlslund. Och nu står det klart att Stellan Carlsson och Robin Ingvarsson lämnar BK Forward.

Annons
Stellan Carlsson.

NA har tidigare berättat om Karlslunds intresse för Forwardstrion Stellan Carlsson, Robin Ingvarsson och Per Johansson. Karlslunds sportchef Andreas Östby har också medgett att klubben riktat ögonen mot division 1-klubben och spelare med utgående kontrakt, utan att gå in på detaljer.

Nu står det klart att Stellan Carlsson och Robin Ingvarsson lämnar Forward. Klubben skriver på sin hemsida att de inte väljer att förnya deras kontrakt.

– Huvudskälet till det är att vi vill gå vidare med andra alternativ. Vi hade gärna sett dem spela vidare i klubben men vi känner nu att vi måste börja jobba med andra spelare, säger Torsten Medin, fotbollsansvarig i klubben.

Stellan Carlsson har varit i toppen av skytteligan två säsonger i rad i division 1 norra. 2012 kom han tvåa på 15 mål. Den gångna säsongen gjorde han 18, vilket räckte till att dela skytteligasegern med Sirius Moses Ogbu. Robin Ingvarsson har varit under säsongen varit ordinarie som yttermittfältare, gjorde tre mål, och fick nyligen vara med på ett landslagsläger i Örebro med futsallandslaget.

Därmed fortsätter BK Forward tappa spelare. Sedan tidigare har Jacob Rinne, Rasmus Östman Kristoffer Näfver och Johannes Gustavsson och assisterande tränaren Johan Svensson lämnat. Dessutom ryktas Robert Walker och Mattias Bulun till Rynninge, samt att Kevin Larsson ska vara på väg bort. Däremot har Erik Björndahl, Kenny Mathisen Markus Gustafson och Jacob Nilsson förlängt sina kontrakt. Dessutom har Paul Munster tillkommit som assisterande tränare.

Mer läsning

Annons