Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oavgjort mellan IFK och Bosna

Över en månads uppehåll.
Då uteblev fotbollsunderhållningen när IFK Örebro och FK Bosna spelade oavgjort, 1–1 (1–1).
– Det märktes att vi precis är tillbaka från semestern, säger IFK:s tränare Hans ”Bobban” Boberg.

Annons

Däremot bjöd matchen på ett riktigt läckert mål. Och det var när Bosna tog ledningen i den första halvleken genom Magrin Frljuckic. I den 24:e minuten drev han in från vänsterkanten och strax utanför straffområdet fick han till en perfekt träff och bollen borrade sig in i det bortre krysset.

– Det var riktigt snyggt, berömmer Bosna-tränaren Dzevdet ”Dedde” Redzic.

Strax innan halvtid, närmare bestämt i den 44:e minuten, kvitterade IFK Örebro genom Nicklas Johansson när han snappade upp bollen i straffområdet och rullade in den.

Den andra halvleken utvecklades till ett ställningskrig utan några riktigt heta målchanser och höstpremiären slutade 1–1 mellan topplaget IFK Örebro (2:a med 27 poäng) och åttondeplacerade Bosna, 14 poäng.

– Det var väl ett rättvist resultat. Varken vi eller Bosna har väl kommit ur semestern. Samtidigt som det var lite annorlunda att spela på Berhn arenas konstgräs, men det ska jag inte skylla på, säger IFK:s tränare Hans ”Bobban” Boberg.

– Jag är ändå ganska nöjd med att vi lyckades hålla ihop laget så pass bra som vi gjorde, säger Bosnatränaren Dzevdet Redzic.

På onsdag möter IFK Örebro Eskilstuna på bortaplan medan Bosna spelar derby igen. Den här gången mot Örebro Syrianska.

Mål, IFK Örebro: Nicklas Johansson

Mål, FK Bosna: Magrin Frljuckic.

Mer läsning

Annons