Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öfvre föll – med tennissiffror

Tio mål, ett hattrick, två straffar, resultat som gick från 1–2 till 6–2, och två reduceringar på stopptid. Det var vad det bjöds på när Tyresö och Öfvre Adolfsberg drabbade samman i division 1-fotbollen.

Annons
Louise Östman, Öfvre Adolfsberg.

Det var omstart efter sommaruppehållet i division 1 södra Svealand. Topplaget Tyresö DFF hemma mot särklassiga jumbon Öfvre Adolfsberg.

Det blev ... helt sjövilt. Anna Walfridsson gav Öfvre ledningen i den 16:e minuten, men Tyresö kvitterade bara en minut senare.

Walfridsson slog dock till igen, redan i den 20:e minuten. Men sedan var det hemmalaget för (nästan) hela slanten. Tyresö kvitterade i 34:e, och gjorde sedan 3–2, 4–2 och 5–2 inom loppet av sju minuter, från 60:e till 67:e minuten. I 87:e minuten kom sedan 6–2. Men innan matchen var slut hade Anna Walfridsson gjort ett hattrick och Marie Ståhlberg slagit in en straff till sanslösa slutresultatet 6–4.

Öfvre fortfarande poänglöst i tabellen – men kan ändå konstatera att laget bara hade gjort sju mål på de tidigare tio matcherna. Nu blev det fyra på en och samma gång.

Mer läsning

Annons