Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ola och Zlatan slåss om samma pris

Zlatan Ibrahimovic och Ola Toivonen. Två stora profiler som båda är nominerade till priset som årets spelare i franska ligan. Bara en kan vinna.

Annons

Degerforssonen Ola Toivonen har fått bra sedan flytten till Rennes i januari. Nu, under våren, är han hetare än någonsin. Som en av tre spelare har han nu nominerats till månades spelare i franska ligan.

Hans två konkurrenter inte helt obekanta: Zlatan Ibrahimovic (PSG) och Häckens förre succéspelare Waris Majeed (numera i Valenciennes).

Rennes har klättrat i tabellen sedan Toivonens ankomst och är för närvarande på en tolfteplats. Toivonen har gjort sex mål och en assist på sina elva matcher för klubben så här långt.

Två av målen har han gjort i mars månad.

Under långfredagens 0-0 match mot Saint Etienne saknades Toivonen helt i truppen. Rennes skriver på sin hemsida att det är på grund av en fotskada.

Zlatan, som fått priset "månadens spelare" tre månader i rad, har gjort tre mål i mars innan han skadade sig i första Champions league-mötet med Chelsea. Waris Majeed har varit stekhet och gjort fyra mål i mars månad.   

Mer läsning

Annons