Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Profilen återvänder till Forward

BK Forward har gjort klart med ett tungt nyförvärv. Gamle bekantingen Kristoffer Näfver har skrivit på för klubben.

Annons

Kristoffer Näfver kom fram som en jättetalang i ÖSK i yngre år, och var med och tog upp klubben i allsvenskan under hösten 2006. Men efter två säsonger på den högsta nivån i den svartvita tröjan tog det stopp för mittfältaren.

Efter sejourer i Djurgården, Assyriska, Landskrona och Karlslund hamnade Näfver i Forward inför säsongen 2011. Där gjorde han sig snabbt ett namn, och var i högsta grad delaktig i att Trängen-gänget fixade att etablera sig som ett topplag i division 1 norra. Sedan, förra vintern, lämnade 28-åringen Närke för en tillvaro i Motala. Nu står det klart, efter en tids träning med gruppen, att Näfver kommer att representera Forward 2015.

– Att han kommer att spela till vänster är ställt utom allt tvivel, men om det blir som back eller högre upp i planen låter jag vara osagt i dagsläget, säger Forwards sportchef Niklas Gustafsson till föreningens webbplats.

I Motala, som slutade trea som nykomling i division 1 södra-serien i fjol, agerade Näfver stundtals försvarare, medan han stått att känna igen bättre som offensiv ytter under åren innan.

Mer läsning

Annons