Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rennie: "En god känsla att vara tillbaka"

Tuff start på säsongen - nu leker fotbollslivet för förre Degerforsstjärnan Amadaiya Rennie. I eftermiddag återvänder han till Stora Valla. 

Annons

Efter tre säsonger i Degerfors valde Amadaiya Rennie att söka sig vidare, vidare till Stockholm och Hammarby. Efter en tuff inledning på vårsäsongen med lite speltid och bänknötande har Rennie blommat upp under sommaren. Totalt har det blivit sju starter och fyra mål för förre Degerforsstjärnan.

- Det var viktigt  för mig att fortsätta utvecklas. Hammarby har bra spelare och en bra tränare. Det är svårt i början när man är i en ny klubb, men jag känner att jag har kommit in i laget bättre och bättre. Självförtroendet växer och växer, säger Rennie.

Hur är det att vara tillbaka på Stora Valla på lördag?- Jag har en god känsla över att vara tillbaka. Jag har en del kompisar i laget och jag har kontakt med många via Facebook. Det ska bli kul att spela, säger han.

Det är som alltid en tung press på Hammarby att ta steget upp. Men den pressen är inget Rennie känner av.

- Jag känner faktiskt inte av det, ett kanske tråkigt svar, men vi har fokus på en match i taget. Det finns inget annat för oss.

Han har blivit populär bland Hammarbyfansen och har fått en egen hyllningssång av publiken.

- Haha, det är första gången någon har gjort en sång om mig. Jag är verkligen jätteglad över att fansen gillar mig, säger han.

Mer läsning

Annons