Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rynninge derbykryssade

Rynninge var möjligen snäppet vassare.
Men derbyt borta mot KB Karlskoga slutade 1-1.

Annons

Efter en första halvlek som bestod av ett ställningskrig inledde Rynninge bäst borta på Nobelstadion i Karlskoga. Men i stället kunde hemmalaget KB Karlskoga ta ledningen på straff.

- Vi hade eget inkast och tappade bollen. De fick in bollen i straffområdet och vi orsakade en straff som de förvaltade. Det var en kalldusch, säger Rynninges tränare Mårten Eriksson.

Men Rynninge repade mod. Bytte in Mohammed Feysal och Joakim Segnell. De tog plats i straffområdet. Förutom Feysal och Segnell fanns även Chriss Henriksson och mittbacken Martin Jatko där. Det gav resultat. I den 88:e minuten skarvade Feysal in 1-1.

"Kul för Mohammed"

- Det var kul för Mohammed. Han har varit avstängd i fyra matcher för en grej som hände i höstas. Nu fick han göra sina första 25 minuter i division 2 och blev målskytt, säger Mårten Eriksson.

Rynningetränaren var nöjd över att laget är fortsatt svårt att göra mål på. Endast femte insläppta målet på lika många matcher. Framåt har det dock bara blivit lika många mål än så länge. Men anfallsspelet såg bättre ut på lördagen, menade Eriksson.

- Jag är nöjd över att vi fick in ett mål så sent. Det var helt klart välförtjänt, vi skulle absolut inte förlora den här matchen.

Rynninge ligger därmed fyra i den haltande tabellen av division 2 södra Svealand.

Mer läsning

Annons