Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rynninge föll på tio

Efter nio raka matcher utan förlust föll Rynninge på tio.
– Vann vi ofötjänt senast så förlorade vi oförtjänt den här gången, säger Rynninges tränare Mattias Wikström efter 0–1 borta mot IFK Eskilstuna.

Annons

Efter nio omgångar, serieledning och bara ett insläppt mål i division 3 västra Svealand fick Rynning till slut hjälp att komma ner på jorden igen.

Men förlusten kom på jobbigast tänkbara vis.

– Ja, vann vi oförtjänt mot Bosna senast så var det tvärtom i den här matchen. Var det något lag som skulle ha vunnit den så var det vi. Så mycket tyckte jag att vi skapade. Dessutom var vi det bättre laget i den andra halvleken, säger Mattias Wikström som hade gjort samtliga sina tre byten redan efter 55 minuter.

– Det var småskador som gjorde att det blev så. Vi börjar bli slitna nu efter det tajta spelschemat. Och jag tycker att vi varit lite ur slag senaste tiden. Det beror säkert på just det. 

Skyttekungen skadadNär även skyttekungen Peter Lundberg tvingades kliva av i slutminuterna var Rynninge ett slaget lag. IFK Eskilstunas segermål kom halvvägs in i den andra halvleken.

I och med säsongens första serieförlust delar nu Rynninge serieledningen med stora överraskningen IFK Örebro på 23 poäng.

– Alla lag förlorar och vi kan inte gräva ner oss bara för att vi förlorar en match. Vi leder trots allt serien och har bara släppt in två mål på tio omgångar, säger Mattias Wikström.

Mer läsning

Annons