Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rynninge vann igen - oförtjänt 

Rynninge fortsätter sin osannolika framfart i division 3.
När Niklas Vidmark petade in 1–0 mot Bosna i den 83:e minuten innebar det fortsatt serieledning och 27–1 i målskillnad.
– Jag vet inte om jag varit med om något liknande, säger Rynninges tränare Mattias Wikström.

Annons

Ingenting verkar kunna stoppa Rynninge från att ta hem division 3 västra Svealand. På nio matcher har laget 23 poäng och grymma 27–1 i målskillnad.

– Och det känns som vi kan fortsätta i den andan. Trots att vi inte var särskilt bra bakåt mot Bosna och släppte till tre frilägen i den första halvleken känns vi stabila. I dag vann vi inte rättvist, säger Mattias Wikström.

Niklas Vidmark petade in segermålet sju minuter före slutet. Resultatet av en fast situation.

Dzevdet ”Dedde” Redzic är tränare i Bosna:

– Jag håller med om att det inte var välförtjänt och att vi borde ha vunnit den här matchen. Mensamtidigt såg det ut precis likadant som det gjort hela säsongen. Vi skapar våra chanser men gör inte mål. Vi blir helt ofokuserade när vi kommer in i boxen och har stora problem sista tredjedelen, säger han.

I och med Rynninges seger leder laget fortfarande tabellen tre poäng före vårens stora sensation IFK Örebro. Bosna ligger med sina nio poäng på kvalplats och har i en haltande tabell tre lag bakom sig.

– Jag är inte orolig. Grabbarna skapar hela tiden chanser och till slut måste det ge resultat. En sådan här kväll ska vi förstås ha tre poäng när vi radar upp lägen, säger ”Dedde” Redzic.

Mer läsning

Annons