Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se Walker sjunga i Idol

Han är känd som en mittfältsdirigent. Nu visar förre ÖSK-spelaren Kevin Walker att han har flera strängar på sin lyra – genom att spela gitarr och sjunga inför Idol-juryn.

Annons
Kevin Walker.

24-årige Kevin Walker, i ÖSK Ungdom 1998-2000 och i ÖSK 2006-2007, är given på Sundsvalls mittfält. Förra måndagen slog han hörnan som Johan Eklund nickade in i mål när Giffarna hemmaslog ÖSK med 1–0. På söndagen spelade han 90 minuter på nytt när Sundsvall gick upp i serieledning i superettan (en ledning som ÖSK kan ta över vid minst en poäng hemma mot Hammarby på måndagen).

Walker och Sundsvall hoppas garanterat på allsvenskt avancemang – men kanske har Walker en reservplan: i stället för att skicka in hörnor så att det sjunger om det (förlåt) så finns möjligheten till en karriär som sångare. Walker har ett gediget musikintresse, och förra hösten uppträdde han på Casino Cosmopol i Sundsvall .

I kväll uppträder han inför en större publik än så. Då kommer nämligen miljonpublik se honom sjunga och spela gitarr inför juryn (Anders Bagge, Alexander Bard och Laila Bagge) när det populära tv-programmet har säsongsstart.

Walker var en av många som testade lyckan när Idol hade audition i Sundsvall i våras.

– Det var en rolig grej att testa på, säger Walker till Sundsvalls Tidning.

Hur det gick? Vi får helt enkelt vänta och se. Däremot berättar Walker för Sundsvalls Tidning att han hånades av Alexander Bard.

– Han var på min outfit och tyckte att jag var lite sunkigt klädd – att jag var klädd som en fotbollsspelare, säger han.

Se Walkers audition här! (extern länk till TV4:s playtjänst)

Mer läsning

Annons