Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor dramatik i hemmapremiären

En tappad 2-0-ledning höll på att ställa till det för Karlslund.

Annons

Första 45 minuterna blev mållösa. Det var först i andra halvlek som mötet mellan Karlslund och Tibro kom i gång på allvar.

Måltorkan bröts i den 53:e minuten när Adam Molin elegant placerade in 1-0 till hemmalaget när han förvaltade sitt friläge på bästa sätt. Och kort därpå utökades ledningen. Den här gången agerade Molin framspelare till Herish Kuhi som kom framrusande på högersidan i straffområdet och tryckte in 2-0 i målvaktens bortre hörn.

Men de som trodde att det skulle bli tre enkla poäng på Karlslund arena fick tänka om. Tibro fick vittring när Martin Gerhardsson styrde in reduceringen på ett inspel i den 83:e minuten. Och det dröjde inte länge innan kvitteringen satt i mål bakom målvakten Linus Wetterberg – närmare bestämt tre minuter. Tibros Axel Påhlsson fick andrabollen i straffområdet efter en forcering och tryckte in 2–2.

Där och då såg det ut som att hemmalaget skulle drabbas av ett tungt poängtapp. Men då fick Karlslund en hörna. Bollen nickades undan av Tibroförsvaret men spelades in igen i andravågen av David Johansson. Då fick hemmalagets mittback Mikael Hagström bollen vid fötterna mitt i straffområdet, dammade till och stänkte in den stolpe in med två minuter kvar av ordinarie matchtid.

3-2-segern innebär att Karlslund har fått en bra start på division 2 med fyra poäng på två matcher. Nästa match spelas borta mot Trollhättan söndagen den 26 april.

Mer läsning

Annons