Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Superettanspelaren lämnar Karlslund

Han kom till Karlslund med superettanmatcher på meritlistan. Nu lämnar förre Degerfors IF-spelaren efter bara en halv säsong.

Annons

Det handlar om Tobias Larsson, 25, som väljer att lämna division 2-laget Karlslund efter bara ett halvår i klubben.

Det bekräftar han för nwt.se, och berättar att en förändrad social situation ligger bakom. I vintras flyttade han nämligen till Örebro, men nu har han flyttat hem till Degerfors igen.

– Kontraktet med Karlslund sträcker sig säsongen ut men jag har slutat där. Jag har trivts bra i laget och byter inte klubb för skojs skull. Men jag jobbar till 18-19 på dagarna och hinner inte träna med dom, säger Larsson till tidningen.

Nu är Larsson istället nära en comeback i division 3-laget KB Karlskoga, som han lämnade när laget åkte ur division 2 i höstas.

– Jag tror att det kan gå att lösa på ett bra sätt, säger KB:s sporchef Carlo Bodini till Karlskoga Tidning.

Larsson är fostrad i Strömtorp, värvades tidigt till Degerfors IF och har två superettanmatcher från 2006 på meritlistan.

Karlslund hade en tung vår och parkerar under sommaruppehållet på negativ kvalplats med elva inspelade poäng på lika många matcher, men är bara målskillnad från fast mark. Klubben jagar just nu förstärkningar inför hösten:

– Vi måste värva minst tre spelare i sommar för att klara oss, sa tränaren Mustafa Ismail efter senaste matchen.

Mer läsning

Annons