Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung förlust för Rynninge

Med 20 minuter kvar av matchen kvitterade Rynninge till 1-1 hemma mot Jonsered i division 2 norra Götaland. Men efter målet blev Sandro Pavicevic utvisad och i den 90:e minuten avgjorde Jonsered.

Annons

Det blev en omtalad situation - eller situationer, snarare - i matchens 70:e minut. Först forcerade Peter Lundberg in 1-1-målet via ett kanonskott i krysset från nära håll. Därefter sparkade Jonsereds målvakt bollen in i den jublande Rynninge-skaran och anfallaren Sandro Pavicevic, som redan hade ett gult kort, svarade med en knuff som fick målvakten på fall. Solklara gula kort på såväl målvakt som Pavicevic, men för den sistnämnde innebar det alltså rött kort.

"Tungt"

– Det är självklart tungt. Vi var på gång och fick kvitteringen och hade inte jag blivit utvisad tror jag att det hade varit vi som hade tagit tre poäng, menade Sandro Pavicevic, som var ångerfull efter slutsignalen.

– Målvakten skjuter bollen i bröstet på mig och jag blir frustrerad. Jag tänker inte på att jag har en varning och puttar honom på axeln och han ramlar ju lätt, men det är inte mycket att säga. Det är klantigt.

Jonsered började matchen bäst och tog ledningen en kvart in i matchen. Men sedan tog hemmalaget tag i taktpinnen och kvitteringen i den andra halvleken var både väntad och rättvis. Efter Sandro Pavicevics utvisning blev Rynninge dock mer försiktigt. Och i den 90:e minuten avgjorde alltså Jonsered och lämnade Grenadjärvallen med tre poäng, vilket innebar ett slut på Rynninges sex raka matcher utan förlust. 

Mer läsning

Annons