Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung Kif-start: Nio insläppta på två matcher

Karlslunds IF förlorade hemmapremiären mot Södertälje FK med 2-4 (1-3) i division 2.

Annons

Kif-herrarna har fått en tuff start på säsongen och på två matcher släppt in hela nio mål trots att ex-allsvenske Samuel Wowoah tagit plats som mittback i laget.

- Positiva i den här matchen var att vi skapade målen framåt men det är för stora hål bakåt. Vi släpper in för enkla mål. Vi är inte riktigt "där" mentalt., säger Wowoah.

Södertälje tog ledningen i 16:e minuten. En frispark från mittplan rann igenom hela Kif-försvaret till en fristående Daniel Sleyman som överlistade Dan Lewin i Kif-målet.

- Frisparksmålet är en riktig bjudning. En markboll som går rakt igenom hela försvaret. Då är man inte riktigt med, konstaterar Wowoah.

Bara tre minuter senare ökade Mattias Genc på till 2-0 innan nye brassen Andersson spräckte årets Kif-nolla när han forcerade in 1-2 efter en hörna i 41:a minuten.

Men Södertälje gick till halvtidsvila med 3-1-ledning efter att Södertälje snurrat upp Kif-försvaret i 44:e minuten där Fredrik Notice avslutade.

Inhopparen Dana Kuhi gav Kif nytt hopp när han recuderade till 2-3 i den 82:a minuten men i 87:e dödade Aday Kaplan matchen med sitt  4-2-mål.

Kif har därmed inlett division 2 södra Svealand med två raka förluster.

Läs mer om matchen i söndagens pappers-NA eller köp den som e-tidning här nedan!

Mer läsning

Annons