Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung start för Forward

BK Forward blev blåst på poäng i division 1-premiären mot Valsta Syrianska. 1-2 efter ett mycket tvivelaktigt segermål för gästerna på Behrn arena.

Annons

- En solklar frispark föregick målet, men domaren valde att fria. Det känns rätt surt, säger Forward-veteranen Peter Olsson, som låg bakom hemmalagets kvittering och som var nära att kvittera en gång till i slutminuterna.

Mittbacken Olsson hade marginalerna mot sig i matchen. Han orsakade den frispark som gav Syrianska från Märsta 1-0.

- Jag var först på bollen, och killen snubblade på mitt ben. Jag tycker inte att det borde ha varit frispark, säger Olsson.

Martin Ekström stänkte in returen från målvakten Kristoffer Jonsson sedan Serkan Cigel fått två försök att skjuta frisparken.

Peter Olssons långa inkast var ofta farliga, och kvitteringen var just ett sådant som Syrianskas back Sebastian Hansen hade vänligheten att styra in i eget mål.

1-2 gjorde Mikael Nilsson, ett fint vänsterskott när alla väntade på avblåsningen då Forwards Mohammed Saied blivit bryskt översprungen i sekvensen före.

- Jag fattar inte hur han kan fria den. Nivån var minst sagt märklig, vilket gjorde det svårt att veta vad man fick göra och inte, säger Peter Olsson.

Läs mer i morgondagens NA.

Mer läsning

Annons