Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tungt poängtapp för Syrianska

Örebro Syrianskas tränare Nuri Abrahamsson var mycket besviken efter 1–1 borta mot Dala-Järna i omstarten av division 3.
– Ska man vara topp-tre, som vi siktar på, så är seger i såna här matcher ett måste. Vi har inte råd att tappa poäng, säger han.

Annons

Faktum är att Syrianska kunde ha tappat alla tre poängen. Men i den 88:e minuten gav Zacharias Svensson Jackson gästerna ett efterlängtat kvitteringsmål på volley.

Då hade Syrianska jagat hela matchen. Redan i första minuten gjorde Fredrik Sixtensson 1–0 till hemmalaget.

– Spelarna var kvar i bussen, hade tankarna någon annanstans. Första halvleken var en av de sämsta så länge jag varit ledare och det kunde ha varit mer än 1–0 i halvtid, kritiserar Nuri Abrahamsson.

Syrianska ryckte upp sig i andra. Hade flera jättelägen att spräcka nollan. Och i slutet var det nära att gästerna fått ett segermål. George Ekeh gjorde en dragning på vänsterkanten och skickade i väg ett skott mot bortre krysset som träffade undersidan av ribban.

– Då var vi rejält på gång. Dala-Järna ville bara maska i slutet. Det fanns knappt bollar att spela med sista fem minuterna, säger Nuri Abrahamsson.

Mer läsning

Annons