Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Walker stannar – Näfver klar för Motala

NA:s gamla bloggduo splittras. Robert Walker har skrivit på för en fortsättning i Forward medan Kristoffer Näfver nu definitivt är klar för Motala AIF.

Annons
Robert Walker och Kristoffer Näfver.

2012 drev de gemensamma bloggen "Näfver Walker alone" på na.se. Nu splittras gamla ÖSK-duon Robert Walker och Kristoffer Näfver.

Walker skrev på tisdagen på nytt kontrakt med Örebros division 1-klubb BK Forward.

– Vi har varit överens ganska länge om en fortsättning. Det är egentligen bara själva underskriften som saknats. Han är extremt nyttig och kan utnyttas både som anfallare och mittfältare, säger Forwards ordförande Torsten Medin till klubbens hemsida.

Däremot lämnar Näfver nu för Motala AIF, som 2014 är nykomlingar i division 1 södra.

– Det känns bra. Jag tycker om Maifs vision som är att satsa mot superettan. Jag vill spela i en klubb som vill någonting. Det byggs en ny läktare här och det verkar vara bra go i stan, säger Näfver till mvt.se.

Forward har sedan tidigare klart med nyförvärvet Alexandre Ekobo, Mattias Bulun, Markus Gustafsson, Kenny Mathisen och Erik Björndahl medan Robin Ingvarsson, Stellan Carlsson, Johannes Gustavsson, Rasmus Östman, Jakob Rinne och Jens Arrby redan lämnat klubben.

Mer läsning

Annons