Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Werner om Castro-Tello: "Ni får leka"

Fotbollskanalen placerar Hammarbystjärnan Sebastian Castro-Tello som Johan Bertilssons ersättare i Degerfors. Difs tränare och sportchef Patrik Werner vill inte kommentera ryktet.

Annons
Sebastian Castro-Tello.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är alltså Hammarbystjärnan Sebastian Castro-Tello, som senaste halvåret varit utlånad till azerbajdzjanska klubben FC Ravan, nära Degerfors IF, som ersättare för Johan Bertilsson.

– Inga kommentarer, säger spelaren själv till fotbollskanalen.

Och Difs tränare och sportchef Patrik Werner är inte direkt mer frispråkig när NA når honom på onsdagskvällen.

– Jag säger som jag sagt till alla som ringt: Vi säger inget innan något är klart. Ni i media får spekulera som ni vill. Det är rykten, rykten. Ena dagen är det Brwa Nouri och nästa Castro-Tello. Ni får leka med det där som ni vill, säger han.

Castro-Tello 26-årige Castro-Tello gjorde elva U21-landskamper 2007 och har totalt gjort 61 allsvenska matcher (fem mål) och 73 i superettan (14 mål).

Degerfors IF hade planer på att spela en internmatch på onsdagen, men ställde in och tränade som vanligt istället. Det främst beroende på att provspelarna från Lidköping, Axel Lindahl och Kristoffer Bohrén, inte hade möjlighet att närvara. Precis som det var bestämt på förhand fick de nöja sig med att träna med Dif på måndagen och tisdagen.

– Men vi har inte tagit något beslut, vi avvaktar den här veckan och ska ta ett snack sedan, säger Werner som nu sett Brommapojkarnas mittfältare Filip Tronêt göra två träningar med klubben.

– Det har varit positivt. Det var den av de fyra provspelarna som vi hade mest koll på på förhand, och den tanken man hade ser man nu stämmer. Jag tycker alla fyra som varit här visat positiva egenskaper.

Mer läsning

Annons