Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

West Ham vill ha Hamad

Det har ryktats om danska klubbar. Men nu kan örebroaren Jiloan Hamad vara på väg till Premier league och West Ham United. Det avslöjar fotbollskanalen.se.

Annons
Jiloan Hamad.

Intresset växer kring den BK Forward-fostrade mittfältaren Jiloan Hamad, lagkapten i Malmö FF. Hamad, som lämnade Forward för Malmö inför 2008 års säsong, har länge ryktats flytta utomlands. Men han har blivit kvar.

Kontraktet med MFF går dock ut efter årets säsong. Fem månader återstår på avtalet vilket placerar Hamad i en guldsits. Han har med andra ord redan nu tillåtelse att prata med andra klubbar.

Och nu placerar fotbollskanalen.se Hamad i Premier league och Londonklubben West Ham United. Enligt sajten ska West Ham, som förra säsongen slutade på tionde plats i Premier league och som tränas av "Big Sam" Allardyce, ha varit i kontakt med såväl MFF som Hamad.

Hamad själv bekräftar "Hammers" intresse.

– Jag har vetat om det, men jag vill inte säga något mer, säger han till fotbollskanalen.se.

MFF:s sportchef Per Ågren vill inte säga något.

– Jag har inga kommentarer om det, säger han till fotbollskanalen.se.

Fotbolltransfers.com rapporterar om vidare intresse från såväl holländska FC Utrecht som ett icke namngivet ryskt lag.

Tidigare har Lazio ryktats vara intresserade av Hamad, och nyligen bekräftade 22-åringen med sex A-landskamper på meritlistan, att han hade nobbat fyra klubbar . I stället handlade det då, enligt danska uppgifter, om intresse från de danska klubbarna FC Nordsjälland och Bröndby.

Mer läsning

Annons