Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebro City vidare i lag-SM för juniorer

Örebro Citys juniorer har tagit sig till Sverigefinalen i lag-SM. Detta för tredje gången i rad. 

Annons
Örebro Golf har tagit sig till final i lag-SM för juniorer.

Under helgen har slutspelet i lag-SM för juniorer avgjorts på Huvudstadens Golfklubb i Vallentuna. Örebro City var det enda lokala bidraget som deltog i slutspelet. Tävlingen inleddes med kval (slagspel) under fredagen för att sedan under helgen avgöras med matchspel. Och eftersom det var 16 klubbar med så inleddes matchspelet med åttondelsfinal. Där ställdes Örebro City mot Bro-Bålsta. En match som Örebro vann med 3-2 i en tuff match.

Därmed var Örebro City i kvartsfinal, där blev det en betydligare lättare resa än i kvartsfinalen. Ljunghusen blev en munsbit för Örebro som vann med klara 4,5-0,5. I och med kvartsfinalsegern har Örebro tagit sig vidare till finalen i JSM för klubblag. En final som avgörs under höstlovet, 28-30 oktober på Montado Golf Resort i Portugal.

Örebro är framme i final för tredje året i rad. 2012 blev det en bronsplats - i fjol en silverplats. Fortsätter den trenden så vinner Örebro City guld senare i höst.

I finalen får Örebro sällskap av Stockholms GK, Flommens GK och Lysegårdens GK.

I Örebro Citys lag ingick:Jakob Johansson, Jesper Karlsson, Philip Lindblom, Adam Hjalmarsson, Anton Moström, Robin Näslund, Alva Klasson, Julia Tryzell, Sofie Larsson och coachen Philip Steninger.

Mer läsning

Annons