Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allsvensk målvakt nära Lif

Lif Lindesberg är på väg att värva målvakten Giorgio Jancevski från krisklubben IFK Trelleborg.
– Jag är intresserad, men jag måste först titta närmare på kontraktsförslaget tillsammans med min agent, säger Jancevski.

Annons

På lördagen spelade Lif Lindesberg träningsmatch mot norska Vålerengen och vann med 27–25 (15–15). I andra halvlek vaktades målet av David Jacobsen som gjorde comeback efter sin knäskada.

– Han gjorde en bra insats, tycker Lif-tränaren Herman Arenvang.

Men Jacobsens knäproblem under försäsongen gör ändå att Lindesberg har inlett jakten på ytterligare en målvakt. Hetaste spåret är IFK Trelleborgs 19-årige Giorgio ”Gogo” Jancevski.

Provtränade i veckan

I veckan var skåningen på plats i Lindesberg för ett provspel och imponerade då så pass mycket att föreningen nu erbjudit honom ett kontrakt.

– De är intresserade och jag är intresserad. Jag fick ett bra intryck av klubben och tränarna och ser det här som en stor chans för mig själv. Men innan jag bestämmer något måste jag kolla närmare på kontraktet tillsammans med min agent Åke Unger, säger Jancevski.

Ekonomisk kris

Giorgio har varit IFK Trelleborg trogen under hela sin karriär, men nu har klubben drabbats av en ekonomisk kris.

– Jag har kontrakt med Trelleborg, men de har inte följt sina åtaganden och kan därför inte kräva att jag stannar kvar. Klubben har också gått ut och sagt att de inte kan hindra dem som vill lämna.

Bara tio dagar återstår innan elitserien startar.

– Ska det bli en övergång så måste den ske så snabbt som möjligt, konstaterar Jancevski.

Mer läsning

Annons