Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hatami flyttar hem– men inte till Lif

Lif:s förre mittsexa Payam Hatami är tillbaka i elitserien.
Men han kommer inte att spela i Lif Lindesbergs brandgula tröja utan i Alingsås blåa.
—  Med Payam i laget har vi en bra chans att nå långt i ett slutspel, säger lagets assisterande tränare Andreas Stockenberg till Alingsås tidning.

Annons

Under sin tid i Lif Lindesberg växte Payam Hatami ut till en av seriens bästa linjespelare. Men proffsflytten till norska Oppsal blev inte vad han hade hoppats på och nu vänder 26-åringen hem till Sverige igen. Han har skrivit på ett kontrakt med Alingsås och är spelklar redan till fredagens match mot Guif.

– Vi har haft en kontakt med Payam sedan i julas, men Oppsal har inte varit intresserade av att släppa honom förrän nu. Nu förlorade de helgens match och är vad jag förstår mer eller mindre ur högstaligan. En spelare av Hatamis kaliber, som snittat 140-150 mål under sina säsonger i elitserien, gör att vi kan nå riktigt långt i ett slutspel, säger Stockenberg till Alingsås tidning.

Alingsås är femma i tabellen men vann SM-guld så sent som 2009.

Någon sista minuten-försträkning till Lif Lindesberg ser det inte ut att bli då transferfönstret stänger natten till onsdag.

– Bitarna föll inte på plats den här gången men vi har knutit en hel del kontakter, även långsiktigt som vi kan återkomma till längre fram, säger Lif Lindesbergs tillträdande sportchef Ulf Nyström.

Mer läsning

Annons