Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Kommer nog att prova något nytt"

Om Lif Lindesberg åker ur elitserien talar allt för att klubben får klara sig utan Binai Aziz.
Andra klubbar rycker i niometersspelaren som inte vill spela i allsvenskan.

Annons

- Åker vi ur så är det nog dags att testa sina vingar. Jag är ju inte så ung längre, säger 25-åringen.

Lif Lindesberg har äntligen fått upp farten efter en bedrövlig säsong. Två raka segrar (mot Alingsås och H43) gör att elitseriekontraktet inte är helt kört ännu. Men det är lång väg kvar och blir det allsvenskan så kommer de brandgula att få svårt att behålla sina bästa spelare. Binai Aziz har redan känt av andra klubbars intresse.

"Andra intressenter"

- Jo, det finns andra intressenter, både i Sverige och utomlands, säger Binai som inte är särskilt sugen på att kliva ner i seriesystemet. 

-  Allsvenskan lockar inte och i så fall kommer jag nog att prova något nytt.

Han har fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt efter den här säsongen och den klubb som vill värva honom måste först komma överens med Lif Lindesberg om en övergångssumma. Och Aziz sticker inte under stolen med att han mycket väl kan göra sin sista säsong i den brandgula tröjan.

- Hänger vi kvar i elitserien skulle det kännas så där att spela mot Lif bara för att en annan svensk klubb bjuder mer pengar. Men jag har funderat lite och ett proffsäventyr är lockande. Åker vi ur så är det nog dags att testa sina vingar. Jag är ju inte så ung längre, säger Binai.

Carlsson lämnar

Det är redan helt klart att Sebastian Carlsson lämnar Lif Lindesberg efter den här säsongen. Vänstersexan har minst sagt fått sparsamt med speltid sedan han anslöt från IFK Trelleborg som drog sig ur allsvenskan i höstas. Carlsson, som också har problem med en knäskada, är överrens med Trelleborg HBK.

Mer läsning

Annons