Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lif förlänger med nyckelspelare

Här en tidig julklapp till alla handbollsvänner. Lif Lindesberg har förlängt kontraktet med Richard "Solis" Eriksson.

Annons

28-årigen återvände inför den här säsongen till moderklubben Lif Lindesberg efter att tidigare ha representerat HK Malmö under fem år i elitserien. Då skrevs ett kontrakt som båda parter kunde avsluta redan kommande vår.

Men nu har en förlängning redan gjorts. Spelfördelaren har skrivit på ett avtal som sträcker sig till och med säsongen 2015/2016.

– Jag trivs otroligt bra, både i stan och med handbollen. Vi har ett riktigt bra gäng som förhoppningsvis kan vara med och stöka till det lite i kvalserien redan i vår och sedan bli ännu bättre nästa säsongen, säger Richard Eriksson i ett pressmeddelande.

Klubbchef Anders Sjöberg förklarar varför man valt att förlänga kontraktet med ett år till just nu:

– Vi har ”känt” på varandra under höstsäsongen och vi är mycket nöjda med Richard. Både med det han har presterat i själva matchsituationerna samt även hans sätt att vara på träningar och vid sidan av planen, säger Sjöberg.

– Richard har en härlig blick för spelet och en förmåga att lyfta de spelare som han har runt omkring sig. Det känns mycket bra att ha honom kvar som stöttepelare i vår fortsatta satsning.

Lif Lindesberg ligger för närvarande på fjärde plats i handbollsallsvenskan när drygt halva serien är spelad.

Mer läsning

Annons