Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lif kontrade sönder Ricoh

Lif Lindesberg besegrade Ricoh med 27–22 i den avslutande matchen av Bergslagen Sparbank cup.

Annons

Egna turneringen Bergslagen Sparbank cup avslutades på bästa sätt för Lif Lindesberg. Ricoh började bäst men det dröjde inte många minuter innan Lif hade vänt på steken och tagit kommandot i matchen. Målvakten Alexander Johnsson fick spela 60 minuter och visade med sina precisa utkast att han blir ett farlig anfallsvapen. I och med det fick Lif igång ett kontringsspel som förde tankarna till klubbens glansdagar när de spelade slutspel i elitserien.

Även Gustaf Ekström fortsätter att gå från klarhet till klarhet och Jesper Jakobsson har en vänsterslägga som vi kommer att se mycket av när allsvenskan drar igång.

27–22 till slut, men det räckte inte till seger i turneringen. Där höll Ricoh undan i kraft av bättre målskillnad och Lif fick nöja sig med en andraplats. Önnered slutade trea och norska Lilleström sist.

Mål, Lif: Gustaf Ekström 6, Oskar Erixon 5, Jesper Jakobsson 5, Fatlum Ahmeti 3, Albin Järlstam 3, Ricky Nordahl 3, Sebastian Hammar, 2.

NA hade reporter Johan Tollén och fotograf Veronika Ljung-Nielsen på plats i Lindesberg arena. Läs mycket mer från matchen i måndagens NA, papperstidningen! Den kommer du också att kunna köpa som e-tidning via länken nedan.

Mer läsning

Annons