Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lif-målvakten på väg bort

Daniel Johansson ser ut att vara förlorad för Lif Lindesberg. 
IFK Kristinstad har höga förhoppningar om att värva målvakten.
– Han vill verkligen hit men allt runt omkring måste stämma, säger Thimmy Andersson i Kristianstads sportteam till Folket. 

Annons

Kvalserien har bara börjat men ovasett hur det går för Lif Lindesberg verkar det som att Daniel Johansson spelar i elitserien nästa säsong. Målvakten uppvaktas av IFK Kristianstad som ser honom som den perfekta ersättaren för Jesper Larsson.

– Han har varit jävligt duktig i allsvenskan och han låg på en hög nivå när han spelade i Guif. Han har varit landslagsaktuell och nu kliver han in i sina bästa år och jag tror vi kan få ut en del revanschlusta då han vad jag har hört fick lämna Guif under lite konstiga former. Han vill visa att han är en målvakt som tillhör Sverigetoppen, säger Thimmy Andersson till Folket.

Chanserna 50/50

Andersson bedömmer chanserna att värva Daniel Johansson till 50/50.  

– Det är dom sociala bitarna som måste lösas. Det är en bit att flytta och det är ett stort steg att ta. Vi får ge han lite tid och han går väl och funderar nu, säger Thimmy Andersson till Folket.

Daniel Johansson har under säsongen pendlat från Eskilstuna till Lindesberg. Lif Lindesbergs tränare och sportchef Ulf Nyström har ännu inte gett upp hoppet på att behålla sin målvakt.

– Vi för diskussioner om en förlängning  men det är inte bara med honom, säger Nyström till Folket.

Lif har inlett med två förluster och spelar sin nästa match i kvalserien mot Hammarby hemma den 10 april.

Mer läsning

Annons