Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lif-spelaren tvingas lägga av – på grund av skada

Lif Lindesberg krigar i toppen i allsvenskan. Men för en spelare är det botten. Vänsternian tvingas lägga av på grund av en fotskada.

Annons
Petter Lidstedt.

Det handlar om Petter Lidstedt, 23, som redan under förra säsongen drogs med en fotskada. Nu är det så illa att han tvingas lägga av med handbollen.

– Foten svullnar upp efter varje träning, och läkarna vet inte vad som är felet. Det har hållit på så sedan i augusti, och nu har jag gett upp till slut. Blir foten bra utesluter jag inte att det blir en comeback på handbollsplanen, men som det känns just nu är det kört, säger han.

– Jag hade en stressfraktur i foten förra säsongen, men den borde vara läkt. Kanske har läkningen gått snett på något sätt, men läkarna hittar inget. De har bara olika teorier.

Lidstedt.

Lidstedt kommer från Norrköping och är fostrad i Nais, men kom till Lif från Göteborgslaget Heid inför säsongen 2012/13. I våras skrev han ett nytt ett plus ett-årskontrakt som han nu alltså bryter. Trots skadebekymren har han stått uppskriven på samtliga 47 matcher i Lif, och noterats för 40 mål.

Klubbchefen Anders Sjöberg meddelar att klubben tittar på eventuella förstärkningar.

I torsdagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning nedan, kan du också läsa om när Lif intar Idrottshuset igen.

Mer läsning

Annons