Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lif-tränaren: Vi måste våga

Lif Lindesberg har inlett elitserien rekordsvagt. Elva matcher utan vinst, två poäng inspelade.
I kväll en nyckelmatch – nästjumbon H43 i Lund.

Annons

Torsk och det skiljer sex poäng.

– Vi blundar inte för verkligheten. Självklart är det en oerhört viktig match. Samtidigt kan vi inte göra mer än att gå in i den och försöka vinna, säger tränaren Mikael Martinsson.

UnderpresteradeLif reste redan i går söderut, för att övernatta i Jönköping och inte ha så lång resa matchdagen.

– Vi har känt att vi varit på gång, men fick ett rejält bakslag då vi underpresterade grovt mot Aranäs. Sedan gjorde vi åtminstone 45 bra minuter i Malmö senast. Jag hoppas vi kan bygga vidare på det, säger Martinsson, som menar att det blivit en mental sak av förlustraden.

– Det vi jobbat med är att försöka få undan alla negativa tankar, ta bort alla rädslor och våga för att vinna. Det handlar just nu inte om att träna mer och bättre, utan om att våga.

Aziz är tillbakaSebastian Carlsson är inte med, ersätts igen av Jonas Larsson. Binai Aziz är tillbaka efter en stukning.

– Binai och Robert Jangmo är de som ska leda oss offensivt på mittnio. Det har funkat sådär hittills, men vi hoppas och tror att det ska falla på plats mer och mer.

I H43 finns förre Lifspelaren Ola Anto.

– En pådrivare som vi skulle behöva. Han spelar defintivt fel lag, säger Martinsson om mittsexan som inte fick nytt kontrakt.

Matchguide

Vad: H43-Lif Lindesberg.

När: klockan 19.00.

Var: F F arena, Lund.

Följ matchen: På na.se via länk till förbundets direktstatistik.

Mer läsning

Annons