Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnmålvakt helt klar för Lif

Guifs Daniel Johansson är nu helt klar för Lif Lindesberg.
I kväll skrev den meriterade målvakten på för den allsvenska klubben.
– Vi är nöjda med de värvningar vi har gjort. Med det här laget ska vi kunna vara med i toppen och kriga, säger sportchefen Ulf Nyström.

Annons
Daniel Johansson.

Efter degraderingen från elitserien har Lif Lindesberg tappat spelare som stjärnan Tobias Warvne, vänsterhänte bombaren Dener Jaanimaa och målvakten Sébastien Ehnevid. Men frågan är ändå om inte truppen för tillfället ser starkare ut än förra säsongen.

Under onsdagskvällen blev det nämligen, precis som NA-sporten tidigare avslöjat, klart att Guif-målvakten Daniel Johansson spelar med Lif Lindesberg kommande säsong. Därmed kan ytterligare en vass pusselbit placeras in i sportchefen Uffe Nyströms lagbygge.

Sedan tidigare har Lif gjort klart med målvakten Peter Carlsson från Skövde, spelfördelarna Konrad Rasmussen och Gustaf Ekström från Ystads IF respektive H 43 samt återvändande försvarsexperten Ola Anto.

– Vi ville i första hand stärka upp centrallinjen. Och med de här nyförvärven, i kombination med att Fatlum Ahmeti och Erik Axelsson blir kvar, tycker jag att vi har lyckats riktigt bra med det, säger Uffe Nyström.

Med Daniel Johanssons påskrift ser målvaktssidan ruskigt stark ut. Frågan man kan ställa sig är vad Skövdes Peter Carlsson, som förra säsongen fick vara andremålvakt bakom Mikael Appelgren, säger om den tuffa konkurrenssituationen.

– Han ser det bara som en inspiration att få vara en del av ett starkt målvaktsteam, hävdar Nyström.

Mer läsning

Annons