Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är NA:s nya sportpanel

I fredagens papperstidning lanserar NA den nya sportpanelen som varje vecka ska tycka till om heta ämnen - både lokalt och internationellt.
Läs mer inne i artikeln!

Annons
Säger sitt. Oskar Gustafsson, Daniel

En juniorvärldsmästare, en nybliven silvercoach och en lokal idrottsprofil med öron och ögon överallt.

NA:s nya sportpanel är - ÖSK Handbolls kantspelare Sara Johansson, Indianernas lagledare Daniel "Dalle" Andersson Bäckström och marknadschefen Oskar Gustafsson.

Idrottsutbudet här i regionen är minst sagt digert. Under den vintertid vi så sakteliga börjar smyga in i är helgerna ofta fullspäckade till bristningsgränsen när det spelas ishockey, bandy, volleyboll, handboll, innebandy och basket på elitnivå i alla möjliga hallar.

Den idrottsintresserade får svårt att sy ihop schemat för att kunna sluka så mycket som det är möjligt på ett dygn. Eller en helg.

Fråga bara oss på NA-sporten, som har så många bevakningsområden att vi snart behöver anlita Säpo.

Och då är det inte ens en promille av all den idrott som pågår. Betänk alla glada entusiaster eller ungdomar som håller i gång – och alla föräldrar och vänner som ställer upp och skjutsar, säljer fika och är lagledare på ideell basis.

Kort sagt, idrott engagerar. Idrott är en snackis. Överallt – runt frukostbordet, på skolgården, vid kaffeautomaten.

Därför lanserar NA-sporten den nya panelen, som varje vecka tycker till om heta ämnen. Både lokalt och internationellt. Och förhoppningen är så klart att denna trio ska bjuda på skarpa åsikter som kommer leda till diskussion bland er läsare.

Då panelen har kopplingar till Örebro, Lindesberg och Kumla kommer de att täcka stora delar av regionen.

Läs mer om den nya sportpanelen och deras svar på den här veckans frågor i fredagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons