Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här spårar derbyt ur

Superderbyt mellan ÖSK och Lillån var länge en behärskad historia.
Men ju närmare slutsignalen kom, desto hetsigare blev stämningen på plan.
Och med fem minuter kvar exploderade känslorna.

Annons
Här spårar derbyt ur. Både Daniel Fagerström, Lillån, och John Eriksson, ÖSK, tilldelades matchstraff. Bråket fortsatte sedan i spelargången.

ÖSK:s John Eriksson satte in en hård tackling på Lillåns Daniel Fagerström som faller och får Eriksson över sig. En olyckshändelse menade Eriksson, avsiktligt kontrade Fagerström som blev rosenrasande och fick hållas tillbaka av sina lagkamrater.

- Den där killen gillar att spela fult, han fullföljer när jag ligger ner och sätter knät i huvudet på mig, säger Fagerström efter matchen.

Gammal ilska

Det här var inte första gången Fagerström och Eriksson stötte på varandra. Efter lagens möte i DM tidigare under säsongen tvingades Fagerström vila tre veckor med ett skadat revben. Något han inte hade glömt.

- Han (Eriksson) körde en armbåge i sidan på mig så hårt att jag trodde revbenen brutits. Och efteråt beskyllde ÖSK oss för att spela fult, säger Fagerström och skakar på huvudet.

Bråkade mot omklädningsrummen

Incidenten renderade i varsitt matchstraff för spelarna och spel fyra mot fyra på planen. Och bråket fortsatte på väg till omklädningsrummen.

-Jag konfronterade honom och sa vad jag tyckte om honom. Han menade att det var oavsiktligt vilket är rent skitsnack. Spelar man fult ska man kunna stå för det och inte vara en jävla fegis, säger Fagerström.

Mer läsning

Annons