Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-bloggarens nya klubb

Fanny Schulstad lämnar ÖSK.
På onsdagen blev NA-bloggaren klar för elitserielaget Huddinge IK.

Annons

Schulstad, som den gångna säsongen gjorde 19 poäng för ÖSK i elitserien, har tidigare tränat med Stockholmslaget. När ÖSK rasade ur elitserien med dunder och brak valde den poängspelande forwarden att söka sig vidare. Nästa stopp blir Huddinge IK.

- Det finns ett stort engagemang och noggrannhet från både spelare, ledare och föreningens sida. Man vet vad som krävs för att bli ett slutspelslag att räkna med och man har en strategi och en vilja för att ta sig dit, säger Schulstad i ett pressmeddelande från klubben. .

- Jag har även fått ett väldigt bra intryck av alla tjejerna i truppen. Sen tror jag på tränarnas tankar och idéer, tror att min spelstil kan komma att passa bra in i tänket.

NA-bloggare får NA-inhoppare som tränareKlubbytet innebär nu att NA-bloggaren Fanny Schulstad får förre NA-inhopparen Per Tjusberg som huvudtränare i nya klubben.

- Vi är oerhört glada och stolta att Fanny väljer att fortsätta sin elitseriekarriär i Huddinge före flera andra elitserielag. Jag ser Fanny som en extremt allround och nyttig spelare, som är skicklig i alla situationer på banan, säger han till klubbens hemsida.

Mer läsning

Annons