Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smakstart räckte inte för Örebro Innebandy

Trots en fin start på matchen förlorade Örebro Innebandy toppmötet borta mot Karlstad med 7-2.

Annons

Karlstad fortsätter att dominera den södra allsvenskan innebandy. Örebro Innebandy hängde med i två perioder, sedan gasade Karlstad ifrån Örebro.

Men det var Örebro som inledde bäst. Finurlige Markus Lindgjerdet satte 0-1 efter sju minuter. 0-2 kom i början på den andra perioden, Sebastian Pettersson målskytt på pass från Lindgjerdet.

Tvåmålsledningen höll sig långt in i den andra perioden. Örebro fick läge i powerplay, men i stället för 3-0 reducerade hemmalaget. Och det var precis det hemmalaget behövde. Av bara farten kvitterade Karlstad innan den perioden var över.

Momentumet i matchen hade svängt och i inledningen på den tredje perioden gjorde Karlstad 3-2. Örebro fick chansen att kvittera i powerplay, men tog den inte. Matchen levde länge, men från match minut 13 och 18 gjorde Karlstad fyra raka mål. 3-2 blev 7-2 och således var kvällen över för Örebro Innebandy. Segern var Karlstads nionde på lika många matcher. Eftersom Lindås utklassade Göteborg med 7-1 så tog sig Lindås förbi Örebro Innebandy i tabellen, vilket innebär att Örebro är nedanför kvalstrecket.

Klicka här eller på länken till höger för att komma till matchrapporten (via förbundets liverapportering)!

 

Mer läsning

Annons